Prestige Dance

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SZOLGÁLTATÁSOK INTÉZMÉNYEKNEK

Egyéb szolgáltatások

A táncoktatáson kívül az alábbiakkal tudunk Önnek segíteni.

Fellépések megszervezése, változatos produkciók bemutatása iskolai, óvodai rendezvényeken.

Örömmel vállalunk iskolai, óvodai és egyéb rendezvényeken fellépéseket, amellyel színesebbé és változatossá tudjuk tenni a rendezvényt. Vállaljuk a bemutatókat a saját tánc műfajainkban, illetve közvetítéssel más produkció megszervezését is.

Osztálytánc, szalagavató tánc betanítása

Képzett edző gárdánkkal vállaljuk osztálytáncok, szalagavató táncok betanítását. A zene kiválasztásától, a zene megvágásán át, a koreográfia megírásán és betanításán keresztül egészen a fellépés megtörténtéig, minden mozzanatban segítünk.

Pedagógus, tanár tánc betanítása iskolai rendezvényekre, gálákra

Képzett edző gárdánkkal vállaljuk tanár táncok betanítását. Segítünk kitalálni az előadás koncepcióját, segítünk a zene kiválasztásában, a zene megvágásában, a koreográfia megírásában, és betanításában. Egészen a fellépés megtörténtéig, minden mozzanatban segítünk.

Iskolai, óvodai sportnapokon, családi napokon a résztvevők átmozgatása, sportfoglalkozások levezénylése

Bármilyen rendezvényen, akár sportnapon, családi napon vállaljuk a résztvevők (gyerekek, szülők, pedagógusok…) átmozgatását, tánc betanítását, sport foglalkozások levezénylését.

Értesítőt küldünk az Intézmény Vezetőnek minden hónapban az iskola/ óvoda tanulóinak eredményeiről az egyesület által szervezett táncversenyeken.

Minden verseny után emailben értesítőt küldünk az Ön óvodájába/ iskolájába járó gyerekek eredményeiről, melyeket az iskola büszkeség falára ki tudnak helyezni, ezzel képviselve a sport fontosságát a gyerekek életében.

Az Intézmény vezetőjének ingyenes belépőt biztosítunk az egyesületi rendezvényeken.

Ingyenes belépést biztosítunk az Intézmény vezetőinek a 4M Tánc Szövetség versenyeire. A Prestige TSE által szervezett rendezvényekre az ingyenes belépő mellé, étel és italfogyasztást biztosítunk a VIP részlegen. Ezen rendezvények alkalmával meg tudja tekinteni az Ön iskolájába, óvodájába járó gyermekek produkcióit és előadásait.

Egyetemen, főiskolán tánc foglalkozások biztosítása a hallgatóknak.

Egyetemekben vállaljuk táncórák megtartását több műfajban, a hallgatók órarendjéhez igazítva, kredit pontos rendszerben.

Művészeti iskolák tanrendjében a Prestige Tánc és Sportegyesület táncfoglalkozásainak beépítése.

Képzett edző gárdánkkal vállaljuk művészeti iskolák esetében órarend szerűen beépített táncfoglalkozás megtartását akár délelőtti időszakban is.

Enjoy!

Cím

1138 Budapest, Úszódaru u. 10

Telefon

+36 30 489 8864

E-mail

info@prestigedance.hu

error: Content is protected !!