A Prestige Dance Csapata

  

 

 

 

 “Hisszük, hogy egy jó közösségen és sportoláson keresztül, stabil, becsületes és kitartó személyiséget tudunk kialakítani a fiatalokban. “

 

Prestige Csapat

Edzőink 

A Prestige Dance célja, hogy megkönnyítse az intézmény vezetők, pedagógusok munkáját azzal, hogy az iskolai életbe belszövi a sportot és a táncot. Edzőink különböző táncstílusokban jártasak, akik örömmel állnak rendelkezésre akár délutáni táncfoglalkozás kereti között, vagy bármilyen tánc produkció megkoreografálásban, akár diákok-osztályok, vagy pedagógusok számára. Segítünk családi, iskolai sport eseményen a résztvevők megmozgatásában, közös táncoktatásában.

 

 

 

Az összes gyermekképzésünkkel a célunk

Egy stabil, becsületes és lelkiismeretes személyiséget alakítsunk ki a sportoláson keresztül (fegyelemre, kitartásra és akaraterőre neveljük a fiatalokat).

Valódi és védett közösséget biztosítsunk nekik, ahol a szabad idejüket tölthetik.

Ne érezzék egyedül magukat, és megtapasztalják milyen egy igazi csapat tagjának lenni és tartozni valahova.

Megtanítsuk a gyerekeket arra, hogy milyen egy csapatban másokkal együtt dolgozni.

Megtanítani arra a fiatalokat, hogy becsületesen küzdjenek meg a céljaikért, és ne várják, hogy ölükbe hullanak az eredmények.

A gyermekek mozgáskoordinációjának, ritmus érzékének, fizikumának fejlesztése.

A versenyzésen és színpadi szereplésen keresztül magabiztos, határozott és extrovertált személyiséget alakítsunk ki.

 

Amit nyújtunk

Változatos tánc óra típusok megtartása

Képzett edzőkkel vállalunk táncoktatást óvodástól iskolás korosztályig az alábbi műfajokban.

 

Akrobatikus rock and roll: Egy rendkívül dinamikus sporttánc, amely sportos jellege biztosítja a gyerekek állóképességének és mozgáskoordinációjának folyamatos fejlesztését. Emellett, eredményesen fejleszti a gyerekek ritmusérzékét és izomzatát.

Modern tánc, színpadi show tánc: Egy komplex mozgásművészeti program, amely magába foglalja a színpadi show táncot, a videoclip dance és hip hop tánc stílusok elemeit. Fiatalos, lendületes tánc stílusok, amelyekben a fiatalok egy kevesébe kötött, szabadabb mozgásvilágban fejezhetik ki önmagukat.

Zenés ovi torna: Egy olyan képzési program, amely keretei között az óvodás korú gyermekek mozgáskoordinációját és ritmusérzékét alapozzuk meg. Zenés, mondókás koreográfiákkal képezzük őket, kiegészítve gimnasztikai elemekkel, képesség fejlesztő játékokkal és feladatokkal. Célunk, hogy már óvodás korban a gyerekek megismerjék és megszeressék a mozgást.

 

Mindegyik műfajban versenyzési és fellépési lehetőséget biztosítunk tanítványainknak. Célunk, hogy hosszútávon tekintsenek a sportra, akár lehetséges életpályaként.

Cím

1138 Budapest, Úszódaru u. 10

Telefon

+36 30 489 8864

E-mail

info@prestigedance.hu

error: Content is protected !!